Despre noi
Povestea Kola Kariola
dog
dog
Asociația pentru protecția animalelor Kola Kariola este o organizație non-profit, având ca scop ajutorarea animalelor fără stăpân din România, un segment social cu un mare deficit. Începând cu luna aprilie a anului 2014, odată cu înființarea primului adăpost în Fundulea și continuând cu construirea unui adăpost mai mare și cu condiții mult mai bune în Belciugatele, am adăpostit, îngrijit și am dat spre adopție peste 400 de câini.
Avem în grijă câini salvați din adăposturile publice de la moartea prin eutanasiere, câini salvați de pe stradă, câini abandonați pe câmp, în păduri, câini accidentați sau maltratați. Mulți dintre acești căței au traumatisme pe viață, fizice sau psihice. Unii sunt în 3 picioare, alții mutilați, paralizați, ceea ce face ca ei să rămână rezidenți ai adăpostului pe viață, rare fiind cereri de adopție în cazul lor. La fel se întâmplă și cu cățeii bătrâni, orbi, sau nesociabili.
dog
Donează acum pentru a ajuta animalele din centrul nostru
Donează
dog
Adăpostul este construit la standarde ridicate, câinii adăpostindu-se în case izolate, având și spațiu de mișcare în țarcurile special amenajate, sunt atent monitorizați 24/24 de ore prin camerele de supraveghere.
Dorim să putem salva cât mai multe animăluțe, însă pentru ca acest lucru să fie posibil, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră. Motto-ul nostru este: adopți un cățel, salvezi doi! De ce? Pentru că în primul rând nimic nu-i face viața mai frumoasă unui animăluț decât să trăiască lângă o familie iubitoare și totodată, adoptat fiind, avem șansa de a salva încă un cățel și a-l adăposti la noi. Din păcate, spațiul nostru este limitat și este necesar să găsim adoptatori pentru a ajuta și alți căței, ai nimănui.

Ajutați-ne să ajutăm!
dog
Pentru că dorim sa fim cât mai transparenți cu voi, toți cei care ne susțineți, am creat un raport financiar anual, pe care vi-l punem la dispoziție mai jos. Astfel, puteți vedea care au fost veniturile noastre, cum au fost cheltuiți banii și care au fost proiectele la care am lucrat. În fiecare an vom publica acest raport pentru anul anterior și veți putea vedea cum au ajutat donațiile voastre.
Vă mulțumim pentru sprijinul continuu.