Sanctuarul Papi Land
dog
donkey
Sanctuarul Papi Land a luat naștere în amintirea unui pui de căprioară rănit, găsit pe câmp și tratat necorespunzător de către un medic și care, deși într-un final a primit îngrijirile medicale de care a avut nevoie în momentul în care a ajuns la noi, ne-a părăsit. Ne-am dat seama că un factor cheie în acest deznodământ trist al poveștii a fost privarea lui de mediul natural în care ar fi trebuit să trăiască. Atunci a apărut în sufletul nostru dorința de a crea un colț de rai pentru animalele care trăiesc în sălbăticie, și chiar pentru cele ce au fost domesticite de-a lungul timpului de om și care au ajuns să fie exploatate.
Așadar, cu ajutorul unor oameni minunați, am creat acest sanctuar unde în acest moment găzduim văcuțe, cai, măgari, capre, oi, păsări sălbatice (care din păcate nu pot fi eliberate în natură), câțiva pescăruși care nu mai pot zbura, câteva rațe, găinușe, porumbei și o bibilică.
Pentru toate aceste animăluțe am creat un spațiu special amenajat astfel încât să le redăm o mică parte din natură, din libertatea pășunilor și a pădurilor, a apei proaspete de rău. Vrem să le oferim o viață fericită, lipsită de griji.
Fiecare locatar de la Sanctuar are povestea lui. Am salvat cai lăsați în câmp legați, care mâncau ciulini și scaieți și care erau numai piele și os, munciți până la epuizare, până au căzut și nu s-au mai putut ridica, nici sub loviturile de bici. Am salvat un măgar care și-a privit mama cum moare zdrobită de un tir. Oițele și caprele care ne bucură în fiecare zi cu năzdrăvăniile lor, sunt salvate de la abatoare, unde sfârșeau într-un mod cumplit. Altele în prag de sacrificiu în timpul sărbătorilor de Paște. Geaninuța, purcica noastră grasă și frumoasă, a trecut acum aproape 5 ani Craciunul cu bine. În viață!
Cu timpul sperăm să mărim capacitatea Sanctuarului. Spațiul pe care îl avem acum și posibilitățile financiare, ne îngrădesc acum capacitatea de a mai prelua alte animaluțe, însă, cu ajutorul dumneavoastră sperăm ca acest lucru să fie posibil. Ne dorim să achiziționăm mai mult teren, pășune pentru animalele de fermă pentru a avea unde să pască vara, și unde noi să putem planta și recolta hrană pentru acestea, pentru perioada de iarnă. Totodată dorim să construim încă un grajd dedicat animalelor mari, pentru a mai putea prelua în viitor și alte animale abuzate.
Ajutați-ne să ajutăm!
horse
Donează acum pentru a ajuta animalele din centrul nostru
Donează
Urmărește-ne și pe Facebook pentru a fi la curent cu toate activitățile noastre!