Spital veterinar
VET 4 LIFE
Cabinetul veterinar Vet4Life va ofera o serie larga de servicii, inclusiv ambulanta veterinara. Avem alaturi de noi o echipa cu o vasta experienta in lucrul cu animalele, dar si cu stapanii ingrijorati de sanatatea animalutului lor. Punem multa pasiune in tot ceea ce facem si astfel reusim sa rezolvam si sa tratam chiar si cele mai complicate cazuri.
Strada Matei Voievod, Nr. 55, sector 2, București
Program: L-D 09.00 – 21.00
+40 742 397 978
office@vet4life.ro
fmoviesse
Servicii: Consultatii, Internari, Internare Boli Infectioase, Ecografie, Ambulanta Veterinara, Chirurgie, Ortopedie, Terapie Intensiva
NEW VET
New Vet este unul din principalele centre de sterilizari gratuite din Bucuresti. Medicii nostri se vor asigura ca animalutul dvs. va trece cu bine de aceasta operatie si se va pune pe picioare in cel mai scurt timp.
Calea Calarasi 297, Nr. 297, Sector 3, Bucuresti (Accesul se face din Str. Arhiereu Calist, Colt cu Calea Calarasi)
Program: L-V 09.00 – 17.00
+40 774 955 227
receptie@newvet.ro
fmoviesse
Servicii: Sterilizari Gratuite, Consultatii, Tratamente, Vaccinari
În România abandonul animalelor este un fenomen greu de oprit. Lipsa de educație, sărăcia, proasta gestionare a problemei animalelor fără stăpân a autorităților, legile neaplicate, duc la scăparea de sub control a acestei probleme. Sterilizarea/castrarea animalelor cu/făra stăpan este singura soluție de a stopa acest fenomen.
Sterilizarea previne nașterea a mii de animale nedorite. Animale care ajung în stradă, abandonate, care mor de cele mai multe ori în chinuri, sau supraviețuiesc cu greu de pe o zi pe alta.
Sterilizare
Donează acum pentru a ajuta cățeii din centrul nostru
Donează